Som fabricants d`envasos metàllics
  • Telèfon

    +34 933 372 257
  • Certificat de qualitat

    TÜVReinland
  • Certificat sanitari

    Generalitat de Catalunya

Creada l'empresa familiar en 1909 amb el propòsit de fabricar Bidons, hem crescut en el mercat al llarg dels anys, adquirint una gran experiència i destacant-nos per la qualitat i el servei personalitzat.

En els més de 100 anys d'experiència en el mercat com a fabricant de bidons metàl·lics, la nostra filosofia ha evolucionat de la mà dels nostres clients, arribant a conèixer tant la història i evolució de cada un, com les seves necessitats particulars. Ara per ara, podem oferir una àmplia gamma de productes, d'alta qualitat, que cobreix i s'adapta a cada necessitat, a més d'una sèrie de recomanacions addicionals que faran més rendible el seu temps.

Oferim envasos personalitzats a tot tipus de detalls, permetent als nostres clients poder presentar els seus productes en bidons exclusius, pel que fa a colors, serigrafies, nanses, tancaments, etc... al seu torn, també aportem flexibilitat pel que fa a volum, realitzant produccions adaptades a les quantitats que el client necessita, sempre sota un rigorós control de qualitat.

bidones apilables

Bidons per a sòlids

En aquesta secció podran trobar informació sobre els nostres productes bidons per a sòlids

Llegir més
bidones para líquidos

Bidons per a liquids

En aquesta secció podran trobar informació sobre els nostres productes bidons per a líquids.

Llegir més
accesorios bidones

Accesoris

En aquesta secció podran trobar informació sobre els nostres accessoris per a bidons.

Bidones

Productes

En aquesta secció podran trobar informació sobre els nostres productes: Bidons per a sòlids, Bidons per a líquids i complements...
servicios

Serveis

Apostem per un servei integral als nostres clients, i sent el nostre aspecte més valorat
calidad

Certificats

Una part important de la producció de Graells, va destinada al sector de la química fina, on els nivells de qualitat són molt exigents.

Com traballem

Els més de 100 anys d’experiència de l’empresa ens han permès comprovar que el més important és l’equip humà, per això apostem per la motivació, la conciliació laboral i la formació. Volem ser una empresa on agradi treballar i ens comprometem a crear un lloc de treball cordial i de respecte.

El nostre objectiu és implicar-nos i ser resolutius per donar una ràpida resposta als clients d’una manera flexible i propera.

Treballem amb innovació com a pont a l’evolució, destinant anualment un important percentatge del benefici a R + D a la innovació en infraestructura i foment de l’equip humà.