Home2020-02-05T18:07:31+01:00

Som Fabricants de Bidons Metàl.lics de Ferro

Contacta amb nosaltres

Al 1909 es crea la empresa familiar amb l’objectiu de fabricar bidons. Al llarg dels anys hem crescut amb el mercat i ens hem consolidat destacant per la qualitat i el servei personalitzat.

Bidones

Productes

En aquesta secció podran trobar informació sobre els nostres productes: Bidons per a sòlids, Bidons per a líquids i complements.

Servicios

Serveis

El nostre aspecte més valorat és el servei integral als nostres clients.

bidones de calidad

Certificats

Una part important de la producció de Graells, va destinada al sector de la química fina, on els nivells de qualitat són molt exigents.

Els Nostres Productes

bidones para líquidos
bidones para sólidos
Complementos
VEURE TOTS ELS PRODUCTES

Com Treballem

Els més de 100 anys d’experiència de l’empresa ens han permès comprovar que el més important és l’equip humà, per això apostem per la motivació, la conciliació laboral i la formació. Volem ser una empresa on agradi treballar i ens comprometem a crear un lloc de treball cordial i de respecte.

El nostre objectiu és implicar-nos i ser resolutius per donar una ràpida resposta als clients d’una manera flexible i propera.

Treballem amb innovació com a pont a l’evolució, destinant anualment un important percentatge del benefici a la innovació en infraestructura, a R+D i al foment de l’equip humà.

Bidones metálicos

Últimes notícies

VERURE TOTES LES NOTÍCIES
Go to Top