Som fabricants d`envasos metàllics
  • Telèfon

    +34 933 372 257
  • Certificat de qualitat

    TÜVReinland
  • Certificat sanitari

    Generalitat de Catalunya

Empresa

empresa de bidones
bidones empresa

L'experiència acumulada com a fabricant d'envasos metàl·lics, ens avala com a referent en el mercat d'indústries de màxima exigència.

En Bidons Graells ens esforcem per satisfer peticions i oferir solucions als nostres clients, elaborant productes a mida, sota un rigorós control de qualitat.

Som proveïdors de les principals empreses en sectors com: Indústria química, farmacèutica, alimentària, lubricants, àrids, metal·lúrgica, nuclear, fitosanitaris, agrari, seguretat, olis essencials i fragàncies.

Al llarg dels anys hem aconseguit el tàndem perfecte: l'experiència acumulada de cinc generacions, amb l'esperit dinàmic d'una empresa que es renova constantment. Tants anys en la indústria, només pot ser fruit del nostre afany per la flexibilitat i l'adaptació al mercat.

Cómo Trabajamos

Els més de 100 anys d’experiència de l’empresa, ens han permès comprovar que el més important és l’equip humà; per això, apostem per la motivació, la conciliació laboral i la formació.

Volem ser una empresa on agradi treballar i ens comprometem a crear un lloc de treball cordial i de respecte.

La nostra filosofia és la implicació, buscant ser resolutius, per donar una ràpida resposta als clients de forma flexible i propera.

Treballem amb innovació com a pont a l’evolució, destinant anualment un important percentatge del benefici a R + D a la innovació en infraestructura i foment de l’equip humà.

Els nostres contactes per departament - Equip humà

Compres i Gerència

Comandes i Facturació

Producció i Qualitat

Comptabilitat i Finances

eduard

Assessorament i Vendes